Αρχική

ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ" ΣΤΟ ΓΕΛ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

Γράφτηκε στις . Δημοσιεύτηκε στο Γενικά.

«Αν έχεις έναν κήπο και μια βιβλιοθήκη έχεις όλα όσα χρειάζονται» έλεγε ο Κικέρων. Αυτό έγινε πραγματικότητα στο ΓΕΛ Σουφλίου με την αρωγή της Ένωσης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» που παραχώρησε δωρεά στο ΓΕΛ Σουφλίου εκπαιδευτικού υλικού επιλογής των εκπαιδευτικών του Λυκείου και του Γυμνασίου Σουφλίου.

Βιβλία ποικίλης ύλης όπως λογοτεχνικά, επιστημονικά, μαθηματικής λογοτεχνίας, ξενόγλωσσα, φυσικών επιστημών και πολλά πολλά άλλα ήρθαν, για να εμπλουτίσουν τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας δίνοντας τη δυνατότητα στους νεαρούς μαθητές να ικανοποιήσουν κάθε τους ενδιαφέρον. Οι έφηβοι του τόπου, λοιπόν, έχουν την ευκαιρία να ανοίξουν περισσότερο τους πνευματικούς τους ορίζοντες συμβάλλοντας στην πνευματική τους εγρήγορση. Καθώς «scripta manent», έτσι και αυτά τα βιβλία ενσωματώνονται και ενώνονται με τα ήδη υπάρχοντα της βιβλιοθήκης μας, περιμένοντας αέναα τους φιλαναγνώστες μαθητές από την καινούρια σχολική χρονιά.

ΔΩΡΕΑ 3             ΔΩΡΕΑ 2

Το «Μαζί για το Παιδί» είναι μια Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται από το 1996, για την ευημερία παιδιών, νέων και οικογενειών. Η Ένωση και τα μέλη της σε συνεργασία με διεθνείς οργανώσεις, πρωτοστατούν στην ανταλλαγή καλών πρακτικών και τεχνογνωσίας αλλά και στην προαγωγή της επιστημονικής έρευνας σε θέματα που αφορούν παιδιά, νέους σε ανάγκη, ενώ οι υπηρεσίες που αφιλοκερδώς προσφέρουν στις εγκαταστάσεις τους, είναι υψηλού επιπέδου και πολλά από τα προγράμματα που αναπτύσσουν, πρότυπα στον τομέα τους. Η εκπρόσωπος της Ένωσης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» κα Τ. Μουλούλη πρόθυμα έσπευσε να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία των εκπαιδευτικών και δημιουργήθηκε μία άψογη συνεργασία που επιθυμούμε τη συνέχειά της.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κα Τ. Μουλούλη και την Ένωση «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ», γιατί είναι επίκουροι της προσπάθειάς των εκπαιδευτικών των σχολείων μας να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να  δημιουργήσουν όνειρα μέσα στην ξηρασία της σημερινής μας κοινωνίας.

ΔΩΡΕΑ 1