Αρχική

Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής μαθητών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021

Γράφτηκε από ΓΕΛ Σουφλίου στις Δημοσιεύτηκε στο Γενικά

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας ότι, από τη Τετάρτη 25 Νοεμβρίου έως και την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 οι υποψήφιοι που επιθυμούν τη συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2020 θα πρέπει να υποβάλλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την αίτησή τους στα Λύκεια που επιθυμούν να εξεταστούν.

Η διαδικασία, οδηγίες και τα ανάλογα έντυπα είναι διαθέσιμα στην διεύθυνση :

https://www.minedu.gov.gr/news/47095-23-11-20-ypovoli-mono-apo-mathites-tis-aitisis-dilosis-gia-symmetoxi-stis-panelladikes-eksetaseis-ton-gel-i-epal-etous-2021

Στη διαδικασία δόθηκε παράταση έως και την Πέμπτη 03 Δεκεμβρίου 2020

https://www.minedu.gov.gr/news/47166-30-11-20-paratasi-prothesmias-ypovolis-aitisis-dilosis-mathiton-gel-kai-epal-gia-ti-symmetoxi-tous-stis-panelladikes-eksetaseis

Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) του Λυκείου μας είναι τα:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   ή το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

για τη διευκόλυνσή σας, παρατίθενται οι άμεσοι σύνδεσμοι για την προμήθεια των ανάλογων εντύπων:

Σε περίπτωση μη συμμετοχής στη διαδικασία των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων, παρακαλούμε να αποσταλεί συμπληρωμένη η σχετική Υπεύθυνη Δήλωση.