Γράφτηκε στις . Δημοσιεύτηκε στο Για μαθητές.

Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου 2022 - Παραλαβή Βεβαίωσης Συμμετοχής - Λειτουργία σχολείου

Σας ενημερώνουμε ότι από την Παρασκευή 8-7-2022 μέχρι και την Δευτέρα 18-7-2022 και ώρα 23:59, όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας τους (password) που έχουν ήδη αποκτήσει ή που θα αποκτήσουν αυτές τις ημέρες (όσοι υποψήφιοι δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν ή έχασαν τον κωδικό) και επιλέγοντας «Μηχανογραφικό για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση».

Αρχικά, θα μπορούν να μελετήσουν και να επεξεργαστούν το ΜΔ και να κάνουν προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση) και στην συνέχεια να προχωρήσουν στην τελική οριστικοποίηση του μηχανογραφικού τους δελτίου (Οριστικοποίηση).

Επισημαίνεται ότι η προθεσμία υποβολής ΜΔ είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το ΜΔ.

Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr , όσοι υποψήφιοι δικαιούνται και επιθυμούν, μπορούν να υποβάλουν και το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για τα Δημόσια ΙΕΚ.

*** Στο πλαίσιο των παραπάνω και προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι υποψήφιοι, εφόσον παραστεί ανάγκη και οποιαδήποτε απορία από την πλευρά τους, το σχολείο θα είναι ανοικτό την Τετάρτη 13-7, την Πέμπτη 14-7 και την Δευτέρα 18-7-2022.

Αναλυτικά στη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΕΛ ΕΤΟΥΣ 2022
 
Ενημερώνουμε ότι είναι διαθέσιμες για παραλαβή από το σχολείο οι βεβαιώσεις συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, είτε κατά τις πιο πάνω ημερομηνίες, είτε κάθε Πέμπτη που θα είναι ανοικτό το σχολείο έως τις 25 Αυγούστου.
 
Σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας