Συνάντηση μαθητών ΓΕΛ Σουφλίου με Κ. Μπακογιάννη

Στις 4 Μαΐου Μαθητές και Καθηγητές Πρεσβεις του ΓΕΛ Σουφλίου συναντήθηκαν διαδικτυακά και συζητησαν με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Μπακογιαννη, προσκεκλημενο του 2ουΠρότυπου ΓΕΛ Αθηνών για τους πόρους και την τεχνογνωσία με τα οποία στηρίζει η ΕΕ την ελληνική τοπική αυτοδιοίκηση.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ               

Η συγκεκριμένη συνάντηση αποτέλεσε το επιστέγασμα της συνεργασίας των 2 σχολείων στο Πρόγραμμα " Σχολεία-Πρεσβεις του ΕΚ " και μαζί με τις συνεντεύξεις-συζητήσεις με τον Δήμαρχο Σουφλίου κ. Καλακικο και τον Αντιδημαρχο Ψηφιακης Μετάβασης κι Εκπαίδευσης του Δήμου Αθηναίων κ. Βαφειάδη οι Μαθητές-Πρεσβεις συνειδητοποίησαν πως κάθε Δήμος είτε βρίσκεται στο κέντρο είτε στην περιφέρεια επιδιώκει να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο χρηματοδοτικα εργαλεία, τεχνογνωσία, συνεργασίες με άλλους δήμους με στόχο να καταθέσει προτάσεις-εμπεριστατωμενες μελέτες, να επενδύσει σε/βελτιώσει υλικοτεχνικες υποδομές και να εφαρμόσει ειδικές πολιτικές που προάγουν τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, το περιβάλλον αλλά κυρίως αναδεικνύουν τον άνθρωπο σεβομενοι την ανάγκη του για ένα υγιές φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον με δυνατότητες προσβασιμοτητας στους φυσικούς και δημόσιους χώρους αλλά και προσβασης στους "χώρους" της γνώσης μέσω του ψηφιακού γραμματισμου.

Συγχαρητήρια στα δύο σχολεία για την εξαίρετη συνεργασία τους και στους εκπροσώπους των δύο Δήμων για το μήνυμα τους "Προτεραιότητα στον Άνθρωπο και το κοινωνικό πρόσωπο των Δημων

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΝΟ 2

  • Προβολές: 85