Συνέντευξη της ομάδας ΕΠΑΣ του ΓΕΛ Σουφλίου

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 εκπρόσωποι της ομάδας ΕΠΑΣ του Γενικού Λυκείου Σουφλίου(Σχολεία Πρέσβεις του ΕΚ) παραβρέθηκαν στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Thraki net, για να μιλήσουν για το πρόγραμμα ΕΠΑΣ.

θρακη νετ 5               θρακη νετ

Συγκεκριμένα η διευθύντρια του σχολείου και senior ambassador κα Ειρήνη Ξaνθοπούλου και τρεις μαθήτριες junior ambassadors Αρχοντούλη Π, Τσίτσιου Π, Τσακαλδήμη Ε. εκπροσωπώντας την ομάδα ΕΠΑΣ του ΓΕΛ Σουφλίου βρέθηκαν και έδωσαν συνέντευξη στην εκπομπή "Παρέα με τη Φένια". Εκεί, μίλησαν για τη σημασία του προγράμματος, τις δράσεις του σχολείου και κυρίως για τις πρωτιές που έχει κερδίσει το ΓΕΛ Σουφλίου εδώ και έξι χρόνια υλοποίησης του προγράμματος.

Επίσης, αναφέρθηκαν στην πρόσφατη επίσκεψη μαθητών του σχολείου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο στο πλαίσιο προγράμματος Euroscola και χρειάζεται  να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη δεύτερη μετακίνηση μαθητών σε αυτά τα χρόνια που τρέχει το πρόγραμμα στο σχολικό περιβάλλον του Λυκείου Σουφλίου.

θρακη νετ 3  θρακη νετ 4    θρακη νετ 6

Οι μαθήτριες τόνισαν τη σημασία της επίσκεψης, τις πολύ σημαντικές εμπειρίες που βίωσαν στο Στρασβούργο και την αξία υλοποίησης του προγράμματος

  • Προβολές: 21