ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΛ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

Διάκριση του ΓΕΛ Σουφλίου στο πρόγραμμα "Σχολεία Πρέσβεις Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου"

Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου υποδεχτήκαμε με ιδιαίτερη χαρά στο ΓΕΛ Σουφλίου τον κο Χάρη Κούντουρο, υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

ΚΟΥΝΤΟΥΡΟΣ 

  ΚΟΥΝΤΟΥΡΟΣ ΠΛΑΚΕΤΑ

Ήταν τιμή μας που μας επισκέφθηκε και παρέδωσε ο ίδιος την πλακέτα με την οποία αναγορεύτηκε το σχολείο μας σε Σχολείο Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αλλά και απένειμε σε μαθητές και καθηγητές τις βεβαιώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα. Επίσης, ανακοίνωσε ότι το σχολείο κατά τη διαδικασία αξιολόγησης των δράσεων για τη σχολική χρονιά 2020-2021 για το πρόγραμμα διακρίθηκε και κατατάχθηκε στην 1η θέση, κάτι που χαροποίησε όλους τους μαθητές και τους καθηγητές που σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική χρονιά όλες οι ομάδες δούλεψαν με περισυλλογή, αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα και έφεραν εις πέρας το έργο τους με τόσο εξαιρετικά αποτελέσματα όπως την πρώτη θέση.

ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΣ

 

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΣ

Τα λόγια του συγκίνησαν μαθητές και καθηγητές και έδωσαν το έναυσμα για την εκκίνηση της νέας χρονιάς, ώστε να γίνει πιο δημιουργική και αποτελεσματική η συμμετοχή αυτή τη χρονιά. Εξήγησε τους στόχους του προγράμματος, αντάλλαξε μαζί τους ιδέες, αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς των νεαρών μαθητών και μετέπειτα ενεργών Ευρωπαίων πολιτών, καθώς εκείνοι μοιράστηκαν μαζί του τις ωφέλειες που αποκόμισαν από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και την έρευνα που έκανα την προηγούμενη χρονιά.

  • Προβολές: 61