Δημιουργικός Διάλογος εκπαιδευτικών ΓΕΛ Σουφλίου με κ. Γκουλιάμα Αλεξάνδρα

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, επισκέφτηκε τη σχολική μας μονάδα η Σύμβουλος Φιλολόγων Ν. Έβρου και παιδαγωγική υπεύθυνη του σχολείου μας, κ. Αλεξάνδρα Γκουλιάμα. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μαζί της τις ιδιαιτερότητες και την ποικιλομορφία του μαθητικού δυναμικού μας, όπως επίσης και να θέσουμε υπόψη της τις σκέψεις μας σχετικά με τη μέγιστη δυνατή στήριξη που επιθυμούμε να προσφέρουμε στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας καθώς και τη διάθεσή μας να τους/τις εμπλέξουμε στις δράσεις και στα προγράμματα που προτιθέμεθα να αναλάβουμε. Λάβαμε τη διαβεβαίωση εκ μέρους της ότι θα σταθεί αρωγός μας σε κάθε μας πρωτοβουλία, εμπόδιο ή πρόβλημα τυχόν προκύψει. Την ευχαριστούμε και προσβλέπουμε σε μια γόνιμη και αποτελεσματική συνεργασία!

ΓΚΟΥΛΙΑΜΑ 1      ΓΚΟΥΛΙΑΜΑ 2

  • Προβολές: 4

ΑΓΙΑΣΜΟΣ 2023-24

Σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιηθήκε ο καθιερωμένος Αγιασμός του Λυκείου και του Γυμνασίου Σουφλίου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Οι εκπαιδευτικοί του Λυκείου και του Γυμνασίου  ευχήθηκαν στο μαθητικό κόσμο των δύο σχολείων υγεία και δύναμη να αντιμετωπίζουν κάθε σκόπελο που θα προκύψει υποσχόμενοι ότι θα είναι πάντα κυρηναίοι των μαθητών στο ταξίδι της γνώσης. Το ταξίδι αυτό να τους δώσει αξίες και ιδανικά και να γαλουχηθούν με σεβασμό και αγάπη προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Πάντα δίπλα τους θα βρίσκονται οι εκπαιδευτικοί έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε πρόκληση των καιρών.

AGIASMOS 2023 1  AGIASMOS 2023 2

Περισσότερα: ΑΓΙΑΣΜΟΣ 2023-24

  • Προβολές: 14

ΤΟ ΓΕΛ Σουφλίου συνεργάζεται με το TIPPING POINT

Το Λύκειο Σουφλίου συνεχίζοντας τις διαδικτυακές συνεδρίες που αφορούν στο πρόγραμμα "The Tipping Point" ολοκλήρωσε την εβδομάδα που πέρασε τις ενότητες "Τουρισμος" και ""Διατροφολογια".

TP3                TP2

Περισσότερα: ΤΟ ΓΕΛ Σουφλίου συνεργάζεται με το TIPPING POINT

  • Προβολές: 41

Οι μαθητές της Γ' Γυμνασίου του Γ/σίου Σουφλίου στο ΓΕΛ Σουφλίου

Την Τρίτη 16 Μαΐου οι μαθητές της Γ' Γυμνασίου του Γυμνασίου Σουφλίου επισκέφθηκαν το Λύκειο Σουφλίου, ενημερώθηκαν για το ωρολόγιο πρόγραμμα του Γενικού Λυκείου και τα εθνικα και ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά προγράμματα που εκπονουνται στο Λύκειο.

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 1  Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 3  Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 2

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ξενάγηση στους χώρους του σχολείου, αίθουσες, εργαστήρια, σχολική βιβλιοθήκη, προετοιμαζοντας τους μαθητες του Γυμνασίου για την ομαλή μετάβαση στην επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης κι έθεσε τις βάσεις για την παγιωση της ετησιας επίσκεψης-γνωριμίας με το Λύκειο με τη λήξη του διδακτικού έτους.

  • Προβολές: 40

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε Έβρου στο ΓΕΛ Σουφλίου

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε Έβρου πραγματοποίησε βιωματικές παρεμβάσεις στα τμήματα της Α’ και Β’ του ΓΕΛ Σουφλίου με θέμα: «Η σημασία της αλληλεπίδρασης σχολείου-οικογένειας στην κατανόηση των συναισθηματικών συγκρούσεων στην εφηβική ηλικία» αλλά και στη Γ΄ τάξη με θέμα «Η διαχείριση του άγχους των Πανελλαδικών Εξετάσεων»

ΚΠ 3  ΚΠ

Περισσότερα: Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε Έβρου στο ΓΕΛ Σουφλίου

  • Προβολές: 49