ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ TOY ΓΕΛ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΣΤΟN ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ BRAVO SCHOOLS

Ψηφίστε στον παρακάτω σύνδεσμο το ΓΕΛ Σουφλίου για τον διαγωνισμό Bravo Schools "Δημιουργούμε έναν Καλύτερο Κόσμο".
Οι μαθητές του ΓΕΛ Σουφλίου με δική τους πρωτοβουλία και πρόταση συνεργάστηκαν με το Δήμο Σουφλίου, το Μουσείο Μετάξης του ΠΙΟΠ, το μικρό αναπηνιστήριο στο Σουφλί, τους τοπικούς επιχειρηματίες σε ένα μεγαλόπνοο project παραγωγής μεταξωτού αδιάβροχου τραπεζομάντηλου.
BRAVO SCHOOLS
Οι μαθητές συμμετείχαν ενεργά και βιωματικά στη διαδικασία παραγωγής της ίνας από την πρώτη στιγμή δημιουργίας του κουκουλιού μέχρι και τη παραγωγή του τελικού προϊόντος. Με αυτό απευθύνονται σε χώρους εστίασης και όχι μόνο, επιδιώκοντας με την καινοτομία τους να αντικαταστήσουν τα χάρτινα τραπεζομάντηλα. Το μέλλον, λοιπόν, καθίσταται ελπιδοφόρο για τις επόμενες γενιές αναφορικά με την προτασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη. Επίσης, αποτελεί αξιοσημείωτο λόγου η ανάληψη πρωτοβουλιών από τους νέους του τόπου μας που επιθυμούν να εξελίξουν το τοπικό προϊόν, ανταποκρινόμενοι στις νέες ανάγκες της κοινωνίας και της αγοράς.
Στηρίξτε τη συμμετοχή των παιδιών μας
Επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο, ψηφίστε και μετά θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε το mail, την ιδιότητα και την ηλικία σας

 
 
  • Προβολές: 192