ΤΟ ΓΕΛ Σουφλίου συνεργάζεται με το TIPPING POINT

Το Λύκειο Σουφλίου συνεχίζοντας τις διαδικτυακές συνεδρίες που αφορούν στο πρόγραμμα "The Tipping Point" ολοκλήρωσε την εβδομάδα που πέρασε τις ενότητες "Τουρισμος" και ""Διατροφολογια".

TP3                TP2

Μαθητές και των τριών τάξεων γνώρισαν τις ιδισιτεροτητες και δυνατότητες του τουριστικού κλάδου, τα έμφυτα χαρίσματα (αντίληψη, εργατικότητα, διαλλακτικοτητα, σύμπνοια, διαχείριση ανθρ. δυναμικού) και τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται για να επιτύχει κανείς στον συγκεκριμένο χώρο, ενώ στο κομμάτι της διατροφής και στην συζήτηση με τον ειδικό διατροφολόγο εμπεδωσαν τη σημασία της λήψης ποικιλίας τροφών για την ανάπτυξη τους στην ηλικία της εφηβείας, τους κινδύνους για το μπλοκάρισμα του μεταβολισμου από την εφαρμογή προγραμμάτων εξαντλητικης δίαιτας και την αναγκαιότητα αποφυγής συμπληρωματων διατροφής ή αθλητικών βοηθημάτων για όσους αθλουνται. Η συστηματική άθληση και η ισοκατανομη της τροφής σε μικρά και συχνά γεύματα αποτελούν σημαντικούς παράγοντες της σωματικής υγείας!

  • Προβολές: 116