Γενικά

ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ" ΣΤΟ ΓΕΛ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

«Αν έχεις έναν κήπο και μια βιβλιοθήκη έχεις όλα όσα χρειάζονται» έλεγε ο Κικέρων. Αυτό έγινε πραγματικότητα στο ΓΕΛ Σουφλίου με την αρωγή της Ένωσης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» που παραχώρησε δωρεά στο ΓΕΛ Σουφλίου εκπαιδευτικού υλικού επιλογής των εκπαιδευτικών του Λυκείου και του Γυμνασίου Σουφλίου.

Βιβλία ποικίλης ύλης όπως λογοτεχνικά, επιστημονικά, μαθηματικής λογοτεχνίας, ξενόγλωσσα, φυσικών επιστημών και πολλά πολλά άλλα ήρθαν, για να εμπλουτίσουν τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας δίνοντας τη δυνατότητα στους νεαρούς μαθητές να ικανοποιήσουν κάθε τους ενδιαφέρον. Οι έφηβοι του τόπου, λοιπόν, έχουν την ευκαιρία να ανοίξουν περισσότερο τους πνευματικούς τους ορίζοντες συμβάλλοντας στην πνευματική τους εγρήγορση. Καθώς «scripta manent», έτσι και αυτά τα βιβλία ενσωματώνονται και ενώνονται με τα ήδη υπάρχοντα της βιβλιοθήκης μας, περιμένοντας αέναα τους φιλαναγνώστες μαθητές από την καινούρια σχολική χρονιά.

ΔΩΡΕΑ 3             ΔΩΡΕΑ 2

Περισσότερα: ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ" ΣΤΟ ΓΕΛ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

  • Προβολές: 25

Κραυγή αγωνίας από τους μαθητές του ΓΕΛ Σουφλίου

Την Παρασκευή 19/11/21 οι μαθητές του ΓΕΛ Σουφλίου προχώρησαν σε κατάληψη του σχολείου τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για την κίνησή της να απομακρύνει από το σχολείο αναπληρωτές καθηγητές που δίδασκαν από την αρχή του σχολικού έτους και να τους μεταφέρει σε άλλα σχολεία. Άξιο απορίας είναι το γεγονός ότι ενώ το σχολείο ξεκίνησε να λειτουργεί ομαλά μετά τον αγιασμό με όλο το διδακτικό προσωπικό στη θέση του, τελικά με λανθασμένες κινήσεις από τους ιθύνοντες υπολειτουργεί.

Περισσότερα: Κραυγή αγωνίας από τους μαθητές του ΓΕΛ Σουφλίου

  • Προβολές: 50

ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΥΝΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΜΕ ΕΥΠΑΘΗ ΑΤΟΜΑ (ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟΥΣΙΩΝ & ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ)-ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 19-04-2021

Μαθητές/τριες που συνοικούν με άτομα ευπαθών ομάδων έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε τμήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και να δικαιολογηθούν οι απουσίες τους για το Β΄ τετράμηνο έπειτα από έλεγχο των απαιτούμενων δικαιολογητικών και την έγκριση ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής. Κατάθεση δικαιολογητικών στο σχολείο μέχρι την Δευτέρα 19-04-2021.
 
  Τα δικαιολογητικά είναι τα ακόλουθα:

Περισσότερα: ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΥΝΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΜΕ ΕΥΠΑΘΗ ΑΤΟΜΑ (ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟΥΣΙΩΝ & ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ...

  • Προβολές: 201

Δικαιολόγηση απουσιών / Ένταξη στην εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευση

Δικαιολόγηση απουσιών των μαθητών που συνοικούν με άτομα που πάσχουν από σοβαρό/ά υποκείμενο/α νόσημα/τα και ταυτόχρονα δυνατότητα να παρακολουθούν μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο 15717/ΓΔ4/09-02-2021 και σε εφαρμογή της απόφασης 14109/ΓΔ4/06-02-2021 οι κηδεμόνες ή οι ενήλικοι μαθητές μπορούν να υποβάλλουν στην Διεύθυνση του Λυκείου έως την Παρασκευή 12-02-2021  αίτηση και δικαιολογητικά όπως αυτά ορίζονται στην εγκύκλιο για τη δικαιολόγηση απουσιών και την δυνατότητα ένταξης στην παρακολούθηση εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

  • Προβολές: 112

Επικοινωνία

MapΕρμού 1, 68400, Σουφλί

phone 2554022294

fax 2554022294

email mail@lyk-soufl.evr.sch.gr