Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου 2021

Διαφορετικός ήταν αυτή τη χρονιά ο εορτασμός της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου!

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.      Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η πανδημία έχει επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητά μας, στον τρόπο επικοινωνίας με τους συνανθρώπους και τους οικείους μας. Η μάσκα, οι αποστάσεις, ο περιοροσμός των κινήσεων είναι τα χαρακτηριστικά στοιχεία εδώ και περίπου δύο χρόνια από την εμφάνιση και την εξάπλωση του ιού . Στο πλαίσιο τήρησης των μέτρων αυτή τη χρονιά 2021 ο εορτασμός της ενικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου σημαδεύτηκε με την απουσία μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης για τον τόπο του Σουφλίου και γενικότερα για όλες σχεδόν τις περιοχές της Β. Ελλάδας λόγω μεγάλου αριθμού κρουσμάτων.

Οι μαθητές που αποτελούσαν τη διμοιρία της σημαίας παρακολούθησαν τη δοξολογία στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και μετά κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο πεσόντων της πόλης αποτίοντας φόρο τιμής στους νεκρούς του αγώνα κατα του ναζισμού και του φασισμού.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.   

Όλοι ελπίζουμε σε καλύτερες συνθήκες την επόμενη χρονιά και όλα να βρουν τον ρυθμό τους και ευελπιστούμε να χαρούμε τη μαθητιώσα νεολαία να παρελαύνει σοτυς παραδοσιακούς δρόμους της πόλης του μεταξιού

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

  • Προβολές: 73